Account aanmaken

Een account aanmaken op de Tour de Tietema Club gaat heel simpel.

1. Volg deze link: account aanmaken.
  2. Vul je naam in
  3. Laat je e-mail achter
  4. Maak een wachtwoord aan
  5. Accepteer de voorwaarden en weet je zeker dat je geen robot bent?
  6. Klik op 'Sign up' en je bent ready to go.

Zodra je account is aangemaakt ontvang je een e-mail en word je doorverwezen naar de Club pagina. Lukt het op een of andere manier niet om een account aan te maken? Laat het ons even weten en stuur een mailtje naar club@tourdetietema.nl dan gaan we het voor je oplossen.

Heb je al een account met het emailadres wat je opgeeft dan kan je niet een nieuw account aanmaken. Ben je je wachtwoord gewoon vergeten? Klik op de button 'reset password' in het inlogscherm en je ontvangt een email met je nieuwe wachtwoord. Meer over je wachtwoord resetten vind je in dit artikel.

Heeft dit jouw vraag opgelost? Thanks voor je feedback Er was een probleem bij het opslaan van je feedback